Kimura Kennel English versionMin e-post...

Terje Lindstrøm

Mitt navn er Terje Lindstrøm. Jeg er gift med Kathrine og sammen driver vi Kimura Kennel - oppdrett av Rottweiler, Norsk Buhund og Boston Terrier.

Til daglig jobber jeg som driftssjef og er deleier i GL Prosjektservice AS , en lokal ingeniør- og entreprenørsbedrift i Rogaland med ca. 60 ansatte og en omsetning på rundt 200 mill. pr år.

I oppveksten var jeg mest opptatt av å trimme naboene sine hunder da jeg selv ikke fikk ha hund hjemme. Jeg var ikke før flyttet hjemmefra i 1978, før jeg anskaffet meg min første renrasede hund, Schæfertispen Tanja. Vi hadde mange fantastiske år sammen, lydighet var den store interessen, noen utstillinger ble det også med resultat jeg ikke skal nevne her. Da Tanja vandret tok jeg det så tungt at jeg bestemte meg for aldri å anskaffe meg flere hunder, i ettertid må jeg innrømme å ha brutt dette løfte mer enn en gang!

Kimura Kennel har pr dato oppdrettet og eiet over 100 champions samt flere WW, JWW, Nordiske- og Norske/Svenske/Finske vinnere. Noen eksporter til utlandet har det også blitt, blant annet USA, Brasil, Spania, Frankrike og Belgia, samt til de Nordiske landene.

Hund har for meg blitt en livsstil som også har ført til at jeg utdannet meg som eksteriørdommer, i første omgang for Rottweiler, men etter vært også for en del andre raser. Så langt, har jeg vært så heldig å bli invitert til å dømme storutstillinger i Norge, Finland, Sverige, England, Irland, Holland, Russland, Sør Afrika, Australia og New Zealand.

Innenfor hundeorganisasjoner har jeg hatt en rekke styreverv bl.a. i NKK avd. Rogaland., Norsk Buhundklubb, Karmøy Hundeklubb, Haugesund & Omegn Hundeklubb og Norsk Rottweilerklubb. I næringslivet har jeg gjennom mange år hatt forskjellige tillits- og styreverv.

 

Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions